loader
Prosimy, poczekać!dotted

Oceny i opinie strony Czesciauto24.pl

4.76 /5

( Ocen - 279494 )

4.76 /5
(Ocen - 279494)
  • 5
    (219636)
  • 4
    (54891)
  • 3
    (2601)
  • 2
    (1296)
  • 1
    (1015)
  • Koszt towarów + 228929

    14611 -
  • Przesyłka + 49136

    8669 -
  • Asortyment + 223042

    11738 -
  • Łatwy w użyciu + 71892

    12677 -
  • Efektywność w wyszukiwaniu + 11187

    840 -
Powtórz dynamikę sprzedaży na Czesciauto24.pl pomiędzy 2013 i 2017

Opinie klientów

M.K.
2020-03-26

Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Mimo tego, że z własnej winy zamówiłem nieodpowiednią część, co wyszło właściwie w dniu doręczenia przesyłki, zostałem szybko poinstruowany co zrobić, żeby zwrócić towar bezkosztowo. Następnie przeprowadzona została bardzo sprawnie procedura podmiany części i ponownej wysyłki, wszystko to w obrębie jednego tygodnia. Kontakt z obsługą klienta również bez zarzutu. Do tego bardzo konkurencyjne na tle rynku ceny. Nie mam wątpliwości, że na pewno jeszcze zajrzę kiedy pojawią się nowe pomysły.

W.H.
2018-01-23

Jestem zadowolona z obsługi, przesyłka w ciagu 4 dni roboczych, kurier UPS bardzo miły i wcześnie rano. Zamówiłam siłownik sprzęgła do Volvinki, strucla mojego, jeszcze nie zamontowałam, ale porównałam z zepsutym. Różnią się uszczelnieniem na tłoku, stary ma jedną uszczelkę, nowy dwie. Oczywiście to na plus, bo poprzedni łapał lewe powietrze. Zmagam się z usterką już 5 miesięcy, kosztowała mnie 3 siłowniki, liczę, że nowy w końcu załatwi sprawę. Postaram się dać znać o obsłudze i żywotności części.

K.P.
2019-11-04

Pierwszy zakup nietrafiony ponieważ jest kilka części a ja nie podałam vinu, zadzwoniłam dostałam formularz zwrotu wraz z etykietą na darmowe odesłanie części co się bardzo rzadko zdarza.Zamówiłam część ponownie tym razem po vinie konstultantka znalazła mi odpowiednią część.Wysyłka pomimo że z Niemiec bardzo szybka bo była u mnie już po 2 dniach.Teraz czekam na zwrot pieniędzy za pierwszy zakup.Jestem bardzo zadowolona bo mają bardzo profesjonalne podejście do klienta.POLECAM.

K.W.
2017-08-05

Jestem zadowolony z jakości usługi .Zamówienie zrealizowano wzorowo . W czasach kiedy można zamówić coś potrzebnego w internecie płacąc cała sumę istnieje duże prawdopodobieństwo oszustwa .Padłem ofiarą takiej firmy na terenie Niemiec (NauticShop24.de w Neu Wulmstorf.) .Nie otrzymałem zamówionej części ani zwrotu pieniędzy Straciłem 705 euro . Wiem ,że zdecydowana większość firm działa uczciwie i rzetelnie .Do takich należy ta firma , Gorąco polecam zakupy .Nie ma ryzyka

J.W.
2019-12-18

Witam, podchodziłem do tego sklepu sceptycznie przez niektóre opinie, ale jestem miło zaskoczony choć na pytania mailowe w większości odpowiada automat? Chyba. W każdym razie dostałem część której nie ma na znanych innych sklepach motoryzacyjnych. Jedyne co może czasami odstraszyć to dłuższy termin realizacji, ale na to byłem przygotowany i tak samo sklep ma taką informację przy zakupach. Pewnie jeszcze skorzystam ze sklepu

L.J.
2017-05-26

Chciałbym wyrazić duże uznanie dla obsługi reklamacji. ostatnio, mimo początkowych niedomówień, udało nam się dojść do porozumienia. Kupowałem w tym sklepie już kilka razy i zawsze towar oraz obsługa była solidna, szybka i miła. W wielu wypadkach posiadają części nigdzie niedostępne. No, może tylko ten koszt przesyłki.

M.K.
2018-10-09

Przesyłka przyszła bardzo szybko, towar zgodny z opisem którego szukałem wszędzie po hurtowniach w kraju i wszędzie byłem odsyłany "tylko serwis", znalazłem tylko część używaną a tu ku mojemu zaskoczeniu na tej stronie znalazłem nową kompletną, wszystko pasowało jak w oryginale. Polecam

A.K.
2018-05-10

Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy. Przednie wahacze do golfika z Berlina przyszły szybko, porządnie zapakowane, wraz ze możliwością śledzenia przesyłki i co chyba najważniejsze takie jakie zamówiłem. Dodatkowo otrzymałem fajny rabat na kolejne zakupy, na pewno skorzystam. 5/5

M.M.
2017-12-18

Ci Państwo bardzo szybko działają. W 15 minut otrzymałem odpowiedzi na zadane pytania. Jestem mile zaskoczony bo z tak expresowym tempem w Polsce po raz pierwszy w życiu się zetknąłem. A żyje już troszeczkę...Pozdrawiam Firmę ! Pozdrawiam klientów ! Marek Roosendaal Holandia

K.K.
2018-02-21

Zamówiłem do mitsubishi lancera tarcze textara i klocki brembo oraz pasek wielorowkowy. Szybka dostawa z Niemiec, bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, sami zaproponowali sprawdzenie kompatybilności zamówionych części z nr vin pojazdu, dobre ceny. polecam

P.B.
2017-05-25

Kupiłem w autoczęści24 kompletne sprzęgło Sachs i jestem z tego wyboru bardzo zadowolony. Zamówienie idzie z Niemiec, ale czas dostarczenia przesyłki jest bardzo przyzwoity. Jakość kupionych części też nie pozostawia nic do życzenia. Szczerze polecam.

M.
2018-11-05

Wielki pozytyw po realizacji zamówienia. Kapitalny kontakt z firmą , zamówione części zostały ekspresowo dostarczone. Polecam bardzo i podzielam wszystkie wcześniejsze pozytywne szczegóły w opiniach kupujących. Całość w najlepszym standardzie.

D.W.
2019-05-02

Części w korzystnej cenie i zgodne z zamówieniem profesjonalnie zapakowane dotarły DPD na 3 dzień roboczy (w sumie 5 dni od złożenia zamówienia, bo zamówione w nocy z piątku na sobotę). Szyba odpowiedź na zapytanie o dostawę. Na prawde polecam.

K.O.
2018-01-12

Jestem zadowolony z obsługi, bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, po podaniu nr. vin auta, sprawdzono czy zamówione części na pewno będą pasowały. Dosyć długi czas oczekiwania na paczkę, ale to już wina firmy przewozowej. Polecam

M.S.
2020-10-07

Jak dotąd żadnych zastrzeżeń. Towar ładnie zapakowany. Jak potrzeba uzgodnić typ i rodzaj części zawsze pomogą. Wystarczy podać nazwę, i vin pojazdu, a fachowcy zawsze doradzą co wybrać. Miła obsługa. Oby tak dalej.. POLECAM.

J.N.
2018-09-20

Wszystko OK. na 5 . Lecz współpraca z Polskim oddz. DHL to porażka -bardzo nierzetelna firma ,a zwłaszcza kurierzy-kłamliwi i oszukańczy . Nie dostarczaja przesyłek tylko piszą ,że nie zastali adresata! Nagminnie!!!!

Czesciauto24.pl
2019-02-07

Witam Pana, dziękujemy za opinię. Weźmiemy pod uwagę informację odnośnie pracy DHL. Postaramy się ulepszyć jakość dostawy na terenie Polski. Z szacunkiem, Czesciauto24.

P.R.
2018-02-20

następnym razem jak mam kupować części w aso zastanowię się sto razy ceny bardzo dobre nowe części kupiłem u nich xenon za 2800 z groszami a w salone chcą za taką samą ponad 4000 BARDZO POLECAM TEN SKLEP.

P.Ś.
2018-04-05

Polecam ten sklep wszystkim- bardzo dobry kontakt , doradztwo , jestem bardzo zadowolony , sami zaproponowali abym podał cały numer VIN i inne dane - pasowało idealnie .Jeszcze raz bardzo polecam .

K.S.
2017-01-19

Świetny sklep !!! Duży asortyment, atrakcyjne ceny, dodatkowe rabaty, towary zgodne z opisem, darmowa wysyłka do Polski dla większych zamówień i profesjonalna obsługa. Będę tu wracał, polecam !!!

P.
2018-10-23

Bardzo dobre wsparcie pani Marii Kowalskiej w informowaniu o opóźnieniach w wysyłce kupionego towaru. Gdyby nie 2 tygodniowy czas oczekiwania na wysłanie części, opinia byłaby w pełni pozytywna.

2020-10-30

Opinie prezentowane są selektywnie

Proszę ocenić

Wybierz ocenę w postaci ilości gwiazdek
5/5
  • Koszt towarów

    + -
  • Przesyłka

    + -
  • Asortyment

    + -
  • Łatwy w użyciu

    + -
  • Efektywność w wyszukiwaniu

    + -
Wpisz swoje imię
Proszę wpisać swój adres e-mail. Nie będzie on wyświetlany na stronie internetowej
Aby przejść dalej udziel zgody na naszą Politykę Prywatności.
Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna
Koszyk
#
Twój koszyk jest pusty