catalog_tyre_img_alt
Prosimy, poczekać!dotted

Oceny i opinie strony Czesciauto24.pl

4.76 /5

( Ocen - 279447 )

4.76 /5
(Ocen - 279447)
  • 5
    (219636)
  • 4
    (54891)
  • 3
    (2601)
  • 2
    (1296)
  • 1
    (1015)
  • Koszt towarów + 228929

    14611 -
  • Przesyłka + 49136

    8669 -
  • Asortyment + 223042

    11738 -
  • Łatwy w użyciu + 71892

    12677 -
  • Efektywność w wyszukiwaniu + 11187

    840 -
Powtórz dynamikę sprzedaży na Czesciauto24.pl pomiędzy 2013 i 2017

Opinie klientów

P.R.
2018-02-20

następnym razem jak mam kupować części w aso zastanowię się sto razy ceny bardzo dobre nowe części kupiłem u nich xenon za 2800 z groszami a w salone chcą za taką samą ponad 4000 BARDZO POLECAM TEN SKLEP.

P.Ś.
2018-04-05

Polecam ten sklep wszystkim- bardzo dobry kontakt , doradztwo , jestem bardzo zadowolony , sami zaproponowali abym podał cały numer VIN i inne dane - pasowało idealnie .Jeszcze raz bardzo polecam .

K.S.
2017-01-19

Świetny sklep !!! Duży asortyment, atrakcyjne ceny, dodatkowe rabaty, towary zgodne z opisem, darmowa wysyłka do Polski dla większych zamówień i profesjonalna obsługa. Będę tu wracał, polecam !!!

P.
2018-10-23

Bardzo dobre wsparcie pani Marii Kowalskiej w informowaniu o opóźnieniach w wysyłce kupionego towaru. Gdyby nie 2 tygodniowy czas oczekiwania na wysłanie części, opinia byłaby w pełni pozytywna.

Czesciauto24.pl
2019-02-07

Witam Pana, dziękujemy za opinię. Tak, ze wzgłędu, że części wysyłamy z Berlina dostawa może trwać od 3 do 5 dni roboczych.Możliwe opóżnienia biorąc pod uwagę warunki pracy służby kurierskiej. Z szacunkiem, Czesciauto24.

P.S.
2019-08-27

czegoś takiego nie widziałem ,wczoraj zakupiłem klocki do audi a8 d4 4.2tdi .nie dość ,ze cena super ,to nie mineło nawet 24h ,a ja mam juz zakupiuony towar w reku !!!! polecam gorąco .!!!!!

D.H.
2020-09-29

Bardzo szybka dostawa wg. tego co w opisie. Zakupione części jak oryginały, zamontowane, działają bez zarzutu. Jakość i cena również. Polecam, będę kupować tu części w potrzebie. Dariusz.

D.Z.
2018-01-21

Szybka wysyłka (wysłano w środę, w piątek już była dostarczona). Pomoc profesjonalna) Państwo sami proponują sprawdzenie kompatybilności części z numerem VIN. Szybka i profesjonalna pomoc.

K.H.
2019-12-04

Jestem zadowolony przesyłka do Gliwic dotarła w sześć dni od momentu złożenia zamówienia. Wszystko zgadza się z zamówieniem i jest solidnie opakowane w bezpiecznym pudełku. Dziękuję!

P.
2018-04-06

Bardzo polecam ten sklep wszystkim , świetny kontakt i pomoc w doborze części , zaproponowali abym podał numer VIN żeby pasowało w 100% - jestem bardzo zadowolony .

A.K.
2019-08-02

Jest ok, troche sie czeka na czesci, ale ida z DE, wiec tragedii nie ma, choc czasem brak pewnych czesci na magazynie i wtedy jest lekki problem. Ale ogolnie na plus

T.
2019-11-30

Zamawialam sprezyny do samochodu ridex..otrzymalam bardzo szybko..towar najlepszej jakosci...polecilam rodzinie i znajomym...potwierdzili również moją opinie..

Ł.K.
2018-09-05

wszystko spoko, duża ilość towaru to plus, szkoda tylko że koszt dostawy taki drogi i czas dostawy tez trochę długawy no ale cóż wszystko jedzie w Niemiec

Czesciauto24.pl
2019-02-07

Witam Pana, dziękujemy za opinię. Ze względu że części wysyłamy z Niemiec koszt dostawy wynosi 40 PLN. W razie złożenia zamówienia na kwotę więcej niż 360 PLN, dostawa będzie gratis. Ogólny czas realizacji zamówienia wynosi od 3 do 5 dni roboczych. Dostawa odbywa się z Berlina.  Z szacunkiem, Czesciauto24.

J.R.
2017-07-20

Bardzo dobre podejście do klienta, pełen profesjonalizm i dobra komunikacja. Będę polecać wśród znajomych. Towar najwyższej jakości, w przystępnej cenie.

P.D.
2016-12-16

Jestem bardzo zadowolony z obsługi na infolinii - bardzo profesjonalne podejście do zamówień i zapytań o szczegóły oferty... Polecam Wszystkim. Pawel

A.W.
2019-05-04

duża dostępność części + powiadomienie o przesyłce - po napisaniu @ nawiązany kontakt i przesłane info o przesyłce przesyłka dostarczona +

A.C.
2018-07-21

Bardzo polecam, świetny kontakt ze sklepem, bardzo szybka wysyłka,świetnie zabezpieczony towar na czas wysyłki, miło robić u Was zakupy.

P.
2019-05-17

Polecam. Wszystko się zgadza, dobre produkty. Przesyłka z Niemiec do PL około tydzień, potem już z górki- 3 dni u u mnie. Pozdrawiam.

J.Z.
2020-03-27

Towar zgodny z opisem, duży wybór części do starych aut , ceny dość wysokie , koszt przesyłki także wysoki, ale ogólnie duży "+"

K.K.
2018-05-04

Profesjonalna obsługa, bardzo konkurencyjne cany, towar szybko dostarczony, wszystko sie zgadza, sklep godny polecania

K.W.
2019-02-15

Polecam, profesjonalne podejście do klienta. Towar dotarł expresowo do Polski. Dobry kontakt mailowy z pracownikami.

2021-10-24

Opinie prezentowane są selektywnie

Proszę ocenić

Wybierz ocenę w postaci ilości gwiazdek
5/5
  • Koszt towarów

    + -
  • Przesyłka

    + -
  • Asortyment

    + -
  • Łatwy w użyciu

    + -
  • Efektywność w wyszukiwaniu

    + -
Wpisz swoje imię
Proszę wpisać swój adres e-mail. Nie będzie on wyświetlany na stronie internetowej
Aby przejść dalej udziel zgody na naszą Politykę Prywatności.
Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna
Koszyk
#
Twój koszyk jest pusty