catalog_tyre_img_alt
Prosimy, poczekać!dotted

Oceny i opinie strony Czesciauto24.pl

4.76 /5

( Ocen - 279447 )

4.76 /5
(Ocen - 279447)
  • 5
    (219636)
  • 4
    (54891)
  • 3
    (2601)
  • 2
    (1296)
  • 1
    (1015)
  • Koszt towarów + 228929

    14611 -
  • Przesyłka + 49136

    8669 -
  • Asortyment + 223042

    11738 -
  • Łatwy w użyciu + 71892

    12677 -
  • Efektywność w wyszukiwaniu + 11187

    840 -
Powtórz dynamikę sprzedaży na Czesciauto24.pl pomiędzy 2013 i 2017

Opinie klientów

M.
2021-09-23

Profesionalne podejście do klienta. Możliwość poproszenia o weryfikację zamówienia po nr VIN. Szczerze polecam.

K.B.
2019-04-26

Bardzo szybko i profesjonalnie podchodzą do zamówień, polecam wszystkim będę sam namawiał znajomych na zakupy.

M.H.
2019-06-18

Polecam, bardzo dobre ceny i duży wybór. Mam starszy samochód i bez problemu potrzebne części są dostępne.

A.K.
2020-05-01

ceny ok. towary właściwe, bardzo dobrze zabezpieczone. dostawa terminowa, kontakt super. polecam . 5/5

P.D.
2018-04-16

Fachowa obsługa, szeroki asortyment, bezbłędny dobór części, szybka dostawa, polecam CzęściAuto24.pl

K.P.
2021-06-12

RAV4 II 2004r 2x tarcza kotwiczna. 5 dni w Polsce. Zamontowana. Zaoszczędziłem ponad 1200zł. Polecam

T.
2018-11-28

wbrew negatywnym opiniom jestem zadowolony z zakupow, towar dotarl po 4dniach porzadnie zapakowany

P.
2017-09-06

Wszystko ok:) tylko ta wysyłka... trochę droga. Ale pewnie jeszcze raz skorzystam:) Pozdrawiam.

Czesciauto24.pl
2017-09-07

Witam, Dziękujemy za pozytywny komentarz. Tak, dostawa stała droższa. Niestety nie mamy na to wpływu, bo ustalają ceny służby kurierskie. Jedenie pomogamy naszym klientom poprzez prowadzone akcję na stronach, rabaty, oraz przy większych zamówieniach dostawa gratisowa.

Z.W.
2020-04-15

Wszystko ok. Zamawiany towar spełnił moje oczekiwania. Wysyłka, mimo tego iż z Niemiec -szybka.

T.P.
2016-10-03

Towar w 100% taki jaki potrzebowałem. Szybka przesyłka. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

K.M.
2017-09-25

Wszystko ok tylko koszty i czas dostawy ,powinno być szybciej ,na pewno skorzystam

Czesciauto24.pl
2017-09-26

Witam, Dziękujemy za opinię. Tak może być szybciej dostawa. Zalerzy od czasu złożenia zamówienia, naprzykład w razie jak już po godzinach pracy złożone, to realizację zacznie dopiero następnego dnia. Kurier zabiera paczki 2 razy dziennie. Też zalerzy czy trafi paczka do obiadu czy już po. Zapraszamy zawsze do kontaktu z obsługą klienta, w razie pytań czy pomocy doboru części.

M.M.
2018-11-30

Bardzo szybka dostawa ,dobre ceny,proste wyszukiwanie i to mi się podoba.Polecam

R.P.
2017-08-22

Mocne przegięcie z kosztami przesyłki jakbym płacił za wysyłke zagraniczną.

Czesciauto24.pl
2017-09-06

Witamy, koszty dostawy ustalają służby kurierskie. Wysyłka z Niemiec. Aby pomóc naszym klientom prowadzimy cotygodniowe akcję na stronie oraz rabaty. Przy większych zamówieniach dostawa gratis.

B.Ł.
2019-08-03

Towar dostarczony ,zwrot gotówki z części z których zrezygnowałem firma ok.

Z.
2017-11-23

Wszystko ok. Zamówienie zrealizowane sprawnie. Bieżący kontakt mailowy.

W.G.
2021-03-20

Jestem bardzo zadowolony z zakupów i obsługi w waszej Firmie-pozdrawiam

M.D.
2018-12-14

Trzeba się liczyć się z tym, iż przesyłka z Berlina idzie kilka dni...

Czesciauto24.pl
2019-02-07

Witam Pana, dziękujemy za opinię. Tak, ze względu że części wysyłamy z Berlina dostawa może potrwać 3-5 dni roboczych. Z szacunkiem, Czesciauto24.

B.T.
2018-09-19

Wszystko w najlepszym w porządku, sprzęt z Berlina dociera w 2-3dni.

T.
2020-07-12

Super kontakt, część zgodna z oryginałem ,szybka wysyłka polecam.

T.S.
2020-07-12

Super kontakt, część zgodna z oryginałem szybka wysyłka polecam.

2021-10-24

Opinie prezentowane są selektywnie

Proszę ocenić

Wybierz ocenę w postaci ilości gwiazdek
5/5
  • Koszt towarów

    + -
  • Przesyłka

    + -
  • Asortyment

    + -
  • Łatwy w użyciu

    + -
  • Efektywność w wyszukiwaniu

    + -
Wpisz swoje imię
Proszę wpisać swój adres e-mail. Nie będzie on wyświetlany na stronie internetowej
Aby przejść dalej udziel zgody na naszą Politykę Prywatności.
Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna
Koszyk
#
Twój koszyk jest pusty